Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Kdo nemáte nic konkretního a jen tak si chcete pokecat eventuálně si vylít srdce Obrazek , nebo poradit...tak můžete napsat sem.

 

 

 

Diskuse je otevřená...Obrazekpro všechny...

 

 

 

 

 

Račte vstoupit a POKECAT!!!

 

 

 

Pusinky Obrazekjsou přece na povídání - alias na kecání a LU-PUSINKY nemají žádnou výjimku.......

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Srdce

Komentáře

Přehled komentářů

dík za pomoc při vyhledávání

(Světluška, 8. 2. 2008 22:39)

Agátko, moc Ti děkuji.Zatím okolo mne všichni chodějí jako okolo horké kaše.Myslím,že mají vše zjištěno a čeká se co vlastně bude.Jsem v PN a až 27.2. jdu na kontrolu. Zmínila jsem se doktorce a měla jsi vidět tu reakci, takže jsem jí to vyčetla z očí.Díky Tobě jsem klidná.

Troboza-pomoc při hledání

(Světluška-, 8. 2. 2008 9:07)

agáto,chtěla jsem si zase přečíst článek o tromboze.Už se ale na něj nemohu dostat,ať dělám,co dělám.Jestli budeš číst moje řádky,prosím o nápovědu.V pondělí ahoj a díky všem za podporu,lépe své stavy překonávám.

agata

(pro Danu,22let..., 7. 2. 2008 14:32)

Ahojky,tvuj prispevek me privedl na myslenku,udelat clanecek o homeopatii,abyste se v tom trochu vyznaly.Ale nevim,jestli vam spis nepopletu hlavu,protoze jsem strasne narocna a chci precizni informaci a o homeepatii toho bylo napsano mnoho.
Kazdopadne: ja na homeopatii taky chodim,je to běh na dlouhou trat,ale rozhodně se vyplati,protoze pracuje s uplne jinyma sferama nez klasicka medicina.
Nechci ale abyste si mysleli,ze je vsespasitelna, musi se urcite brat zase jako doplnek,proto homeopatii ano,ale spolu s leky...muze se casem docilit toho,ze se telo vyleci a obstoji i bez leku,ale chce to vytrvalos!..ja ji mam a proto moc doufam....
Upozorneni!neni to metoda pro zaryte materialisty,ale lidi,co radi pozoruji a jejich duse by se rada vyvijela...!
Až bude clanek na svete, dam vam vedet na hlavni strance.Udelejte si dost casu,bude obsahly!!!!:o)))

22let s lupusem

(Dana, 7. 2. 2008 10:51)

Ahojte lidičky.Já mám lupus od svých 8let.Při prvním zjištění problému jsem ležela v nemocnici půl roku s propustkou 14dní na vánoce.Bez mamky v dětství,no hrůza.Pro mě to byl tehdá teror:-).Mám Raynaulduv fenomen s občasnými výpadky.Ale ty mě postihly rok po narození syna,kterému jsou tři.S nemocí se peru a slíbila jsem si,že dokážu tu potvůrku porazit:-)).Možná i proto,že ji mám tak dlouho.Našla jsem příběh dívky,která padla dolů a homeopat ji pomohl.Brala nekolik druhů léků plus homeopatika.Ted nebere nic,jen ty homeo.Psala jsem ji a čekám na odpoveď.Ale kdyby se tu našel někdo,kdo zkušenost má-přivítámji:-).S pozdravem Dana

Sliby

(Plzenka25@seznam.cz, 7. 2. 2008 10:45)

Ahoj...sice nemam Lupus,ale trpim Stillovou chorobou....nemuzu nikde sehnat lidi(po netu) co maji stejny problem..ja byla v Revmataku pred 2ma lety a celkem se mi tam libilo...jen sem tam skejsla mesic a pul a stejnak mi prd nasli a prd vyresili.letos mi moje revmatolozka slubuje uz od cervna,ze tam kazdym dnem pojedu znova.mam uz na ni vztek,kuli ni sem nejela k mori a vubec zadna dovca.mate konec ledna a nic,porad drepim doma.No,kdyby se mezi Vami nahodou nasel nekdo se stejnou chorobou,prosim at se mi ozve na Plzenka25@seznam.mejte se tu moc fajn a preji kazdemu pevne zdravicko.

odvolání

(Jájina, 2. 2. 2008 10:52)

Ahoj Zeno to odvolání jsem Ti radila už jak jsi poprvé psala, že máš jenom čid, právě že já jsem tím blázincem prošla , ale stálo to zato, myslím že když Ti to teď poradila i doktorka tak do toho jdi protože opravdu nemáš co stratit, buďto Ti ho dají nebo ne, ale čid Ti zůstává a i při něm můžeš zase klidně marodit mám pocit, že aspoň půl roku ale tím si nejsem jistá tak ahoj a moc a moc Ti držím palečky ahoj

odvolání

(Zena, 1. 2. 2008 22:02)

Tak jsem byla opět na kontrole na plicním a má lékařka se divila,že mi byl přiznán pouze ČD,a mám se prý odvolat,že nemám co ztratit.A tak prosím o nějaké informace kdo tímto tiátrem už prošel.Vůbec se mi do toho nechce,nejsem velký průbojník.Těsně před vánoci jsem byla u komise,a ještě mi to z Prahy nedošlo.Od 26.2. by jsem už měla nastoupit do zaměstnání,už celý rok marodím.Zatím díky za informace.Ahojky.

cesta ke clankum

(agata, 31. 1. 2008 21:13)

ahoj,nevim,kde se stala chyba, ale ke clankum se dostanete TAKTO:
v menu vlevo zvolite život s lupusem (je to pod revmatak postrehy)a poslední článek dole je článek čteni o autoimunitních nemocech.To si otevrete a je tam seznam clanku ze stranek www.symbinatur-serial.
Staci kliknout na jednotlive odkazy a samo se to otevre...samozrejme postupne.:o))
papa

Autoimunitní nemoc dr. P.Šácha

(marcela.hajk, 31. 1. 2008 20:10)

Vzhledem k tomu, že při hledání by mohly vzniknout nějaké potíže /sama jsem to zkoušela najít a při odkazu P. Šácha se otevře více článků/, našla jsem seriál při opsání věty První díl popisuje nejčastější příznaky a další vyhledávání bylo již jednoduché..... zdravím

Asi jsem jedna z vás

(Světluška31.1.2008, 31. 1. 2008 4:10)

Přečetla jsem si vaše příspěvky do diskuse.Dekuji Agátě,že utvořila tyto stránky.Podle toho co jsem si přečetla jsem zřejmě jedna z vás,aleč nikdo mi to zatím nepotvrdil - neřkl do očí o co jde.Zeptám se tedy na tvrdo svého lékaře.Zdravím všechny.Držte mi pěsti, ať mám štěstí. Agátko díky, připadala jsem si jak simulant hrozně nerada chodím k doktorům.ˇ´cau

jájina

(marcela.hajk, 30. 1. 2008 20:22)

já jsem v léčení od roku 1994, prednison a medrol se stále střídal, teď beru 10 mg prednisonu,je to chvilku lepší, kdy si říkám, že si něco vymýšlím a že bych mohla skály lámat,ale k lámání nikdy nedojde.Je mi taky 59.Od toho roku 1994 nabaluji poznatky, ale bohužel i se rozvíjí ta nemoc /možná rychleji než ty poznatky/,teď jsem zrovna ve stadiu OVERLAPS, léky beru na hrstia s mužem chceme věřit, že pomohou a neuškodí /což si až tak jisti nejsme/.Od dubna loňského roku došlo ke zhoršení /lány řepky a cesta vlakem udělaly své/, teď mi ještě ke všemu diagnostikovali vaskulitidu, docházím už na tolik oddělení, že jsem si to musela začít psát, abych přišla vždycky na správné místo a ve správnou hodinu, kdy mám. Snažím se to brát s humorem, i když únava někdy je dost silný nepřítel, ale k depresím jsem zatím nedošla..Jinak snad mám všechno. No zítra - dá-li Bůh se dozvím nějaké pozitivní zprávy u lékaře a těším se na pondělí, jestli někdo přijde popovídat.... Našla jsi to v pořádku? Pokud ne, napíši nějaké heslo přímo z textu, aby se to otevřelo snadněji, takže přeji hezké počtení a stabilizaci zdravotního stavu

Díky

(Jájina, 30. 1. 2008 19:48)

Ahoj já Ti děkuji za další návod k naší nemoci, já jsem chodím úplně veřejně ačkoliv jsem také již starší (59) ale stále také hltám vše co mě může posílit, já mám lupus od 1992, stále od té doby užívám jako hlavní brzdu prednison (nyní 5mg denně) No teď jsem prodělala docela hnusnou virozu, dostala jsem antibiotika, no je to lepší, ale takto zle mě nebylo aspoň dva roky a myslím, že když se o svých problémech si s námi popovídat (myslím pomocí stránek) tak do toho klidně jdi, já jsem to také udělala a mám nemálo problému, ale děvčata mě odkázali na různé stránky a ulevilo se mě tak to klidně udělej, Agátka je moc a moc prima tak zatím ahoj a jdu na autoimunitní nemoc pa

Autoimunitní nemoc, dr. P.Šácha

(marcela.hajk, 30. 1. 2008 19:05)

Ahoj děvčata /a kluci, pár jich taky na diskuzi je/, chodím mezi vás nepozorována,a jenom si pročítám stránky, cítím s vámi se všemi,ale psát o vlastních problémech nechci, jsem starší a když vidím, co toho máte každá na hřbetě, co k tomu mám dodat. Chorobu znám důvěrně moc a moc let a jak říká paní doktorka, stále ještě bojuji. Našla jsem velice zajímavé počtení,možná to bude mnohým známé, ale je to tak krásně popsané a tak krásně to otevírá oči, že třeba někomu by to mohlo pomoci, takže, kdo chcete, podívejte se na internet,stačí vypsat, co jsem dala do nadpisu. Agátce zdar, zdraví a sílu, protože to, co udělala, je úžasná věc pro všechny, kdo tuto chorobu máme.

už je to skoro dobré

(Jájina, 28. 1. 2008 14:09)

ahoj děvčata tak už jsem s nejhoršího venku! I když kašel stále přetrvává, ale hlavně už nejsou teploty tak vysoké, a bolesti kloubů se také podstatně zmírnily a už i ta hrozná únava trochu polevila už to zase začínám být Já tak se mějte všichni prima

oči

(Zena, 22. 1. 2008 23:09)

Tak to OCT je dobré.Manžel měl úraz oka a za každé se platí 300kč.Kdo máte problém jen s jedním okem,a chcete vyšetřit jen jedno,nedejte se ,at z vás netahají zbytečně peníze.Manžel už je poučen.Dopředu hlásí:chci vyšetřit jen jedno oko,jen v jednom jsem měl úraz.Jinak to nic není,jen je nepříjemné to rozkapání očí.

oči

(kieti, 22. 1. 2008 15:27)

no...já si taky vždycky myslela, že mi revmatoložka se vším poradí, ale když jsem potřebovala poradit ohledně antikoncepce, tak řekla: no já nejsem gynekolog, to se musíte poradit s ním. a když jsem začla s očima, tak to samý, nebo řekne, no jo, to je možný, to se stává. maximálně by mě poslala v praze na karlák na oční a kdo tam byl, tak ví, že aspoň podle mě, to tam je jak na běžícím páse. odborníci...to snad ano, ale ten přístup..najednou tři čtyři lidi v ordinaci a moc lidskej přístup tam nebyl.
ale myslim, že s tou aktivací spojenou se zhoršením vidění to fakt je jen ve většině případů...já mam všechny testy ok a i byly ok, ale myslim, že na těch očích se dost i podepisuje to, že mam asi 8 doiptrií na dálku a i to že děda zákal má a táta k tomu má všechny předpoklady a asi jsem to zdědila, jen se to projevilo nějak rychle.
každopádně to oční oct by mi měla dělat mudr. rencová a co jsem vyčela na internetu, je to nějakej odborník na oční projevy revmatických onemocnění, tak snad poradí.

vysetreni OCT

(síma, 22. 1. 2008 11:51)

Informace o vysetreni:

kliknete zde nebo preneste do vyhledavace:

http://www.fnbrno.cz/Article.asp?nArticleID=937&nLanguageID=1

holky s horsima očima

(síma, 22. 1. 2008 11:46)

Hele, nechci vam do toho kecat,jen pro INFO:.. oči se horší taky velmi často při aktivaci lupusu.Je to vlastně zánět malých cévek v oku (imunokomplexy ktere vznikaji pri SLE se ukladaji do steny cevy...)a to potom zhorsuje viděni.
Na místě je ale zlepšit léčení lupusu(vyssi davky lek nebo pridat jiny lek až do normalizace laboratornich hodnot..) a to je na ošetřujícím doktorovi,ke kterymu chodite s lupusem.Ocní doktor jen vylouci,ze tam neni dalsi onemocneni...
Tak se preptejte co a jak...

oct

(kieti, 22. 1. 2008 11:07)

no jo, očařka řikala, že to bude za pětikilo. ale já ty peníze klidně dam, když je tu nějaká naděje, že mi to pomůže. jen doufam, že to nebude jako na nějakym jinym vyšetřní, to se jmenovalo hrt. nejdřív jsem na něj dvě hodiny čekala, pak mi bliklo do očí takový červený světlo, vysolila jsem pětikilo a ten doktor mi pak řiká: no jo slečno, ale já vám nic neřeknu. jsou tu nějaký jiný hodnoty než loni, tak já prostě nevim. no myslela jsem, že ho přerazim....no a teď bych třeba potřebovala znovu začít řídit a to si s tímhle viděním fakt nemůžu dovolit...tak jen doufam.

oči

(Jájina, 22. 1. 2008 10:25)

ahojky kieti, já takový problém s očima nemám (zaplať bůh) ale to vyšetření OCT absolvovala moje mamča a je to takové jakoby sono ale mnohem více se tam vyčte až i podrobnosti, náročné to není je to podobné jako u normálního očaře sedneš před přístroj a je to, držím Ti palce a jenom mě bude zajímat jestli jsi něco platila, moje mamča platila 600kč za toto vyšetření ahoj


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97

následující »