Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Kdo nemáte nic konkretního a jen tak si chcete pokecat eventuálně si vylít srdce Obrazek , nebo poradit...tak můžete napsat sem.

 

 

 

Diskuse je otevřená...Obrazekpro všechny...

 

 

 

 

 

Račte vstoupit a POKECAT!!!

 

 

 

Pusinky Obrazekjsou přece na povídání - alias na kecání a LU-PUSINKY nemají žádnou výjimku.......

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Srdce

Komentáře

Přehled komentářů

pokrok

(dajda, 27. 3. 2008 19:36)

Nazdárek.Tak já jsem dneska byla u toho svého nového Obvodního a byla jsem,jak v jiném světě.Plně souhlasil s odborým z Brna a divil se velice,proč mi ho jako nedali už dávno.Taky se mě zeptal,jestli mi dali aspoň radu,jakou že to práci s touto nemocí mám vlastně dělat.:-)).Takže hodně záleží na přístupu lékařů a jejich domluvě.Slíbil mi,že se společně o něj budeme prát a odvolávat.Což mě hned zvedlo náladu.Za 3měs.mi končí mateřská a hledat na novo práci-to by bylo zajímavý.Za měsíc jdu před komisi,tak uvidím.Doktory mám na své straně a to je fajn a tak by to mělo nejspíš být.A toho komisního-tady máme taky před důchodem

důchod

(Jájina, 27. 3. 2008 18:18)

AHOJKY JE TO OPRAVDU DŘINA TEN DŮCHOD VYBOJOVAT, HLAVNĚ KDYŽ TAM OPRAVDU SEDÍ POSUDKÁŘI TZV:DŮCHODCE S ÚMRTNÍM LISTEM V PR......ale opravdu je důležité se nedat, no ono se to lehce řekne ale hůř se to dělá, tímto martierem jsem prošla také od roku 1985 to bylo stále dlouhodobá pracovní neschopnost, potom částečný , zase dlouhodobá pracovní neschopnost a to se opakovalo stále dokola, v roce 1990 konečně plný, po roce kontrola a šup z něho ven, zase dokola až po odvolání v roce 2002 konečně trochu klidu po roce kontrola , ale už mě zůstal, ale stejně někdy můžu skály lámat a z toho třeba týden nejsem schopna se donutit udělat něco málo , to prostě nejde tak se děvčata držte ahoj

důchod

(Tereza, 27. 3. 2008 17:08)

Důchod je dřina vybojovat já mám částečný třetím rokem na plný ještě nemám asi také záleží kolik máte odpracováno let mně bude padesát tak leta bych měla,ale plný mi nedali jsem ráda,že to dopadlo alespoň takhle,ale i tak to nebylo jednoduché musela jsem si vyslechnout,že nemám nic tak vyjimečného a na mou otázku kolik zná lékař u komise pacientů s SLE to zahrál do autu dost možná vůbec nevěděl co naše nemoc obnáší a takhle je to bohužel u většiny posudkářů.Držím palečky ať důchod vybojujete.V těchto dnech je mi hrozně celý člověk bolí takhle to mívám každé jaro ach jo musím to vydržet až přestane střídání teplot snad bude lépe.

pro Dajdu

(Zena, 26. 3. 2008 23:49)

Přibyla další moravačka! Jsem od Břeclavi.Já teď procházím zrovna tím odvolávacím tyátrem.Měla jsem z toho hrůzu, ale těď mi to už tak ani nepřinde.Zrovna dnes jsem konečně dosmolila tu žalobu,pošlu ji na Krajský soud v Brně a budu čekat, až přindu na řadu. Od odborné dr. vím, že nemám co ztratit.Jdi do toho. Taky jsem byla váha´vá, ale teď jsem ráda,že jsem se rozhodla.Taky jsem byla z komise znechucena.Ono asi všechnykomisní dr. jsou pěkně nechutné.Ale kdyby se jednalo o ně a měly tu stejnou nemoc,mluvili by jinak.A tak Dajduš,přece se my Moravačky nevzdáme bez boje!!!Ahojky.

dajdo

(janina, 26. 3. 2008 21:49)

to je mi moc lito, snad uz je to lepsi :) no jo, vlk, no :(( ale urcite uz vis jak na to a nedas se. to nevadi, ze ses tentokrat nezucastnila, snad uz to p. Jarmila pochopila, a kdyz ne, tak jeste bude sance :)

preju ti hodne moc, aby te vlk netrapil a aby ti bylo lip.

mej se,

Jana

Pro Mariu

(janina, 26. 3. 2008 21:43)

rozhodne to chce poradny testy. moc bych to neodkladala, aby se to nezhorsilo - je lepsi kdyz se to podchyti v pocatku. leky to shodej po nejaky dobe do unosny miry, trva to ruzne dlouho, ale uz po kratke dobe (dny) by mela byt znat uleva. ja po kortikoidech mohla z fleku vstat z postele a nic mi nebylo, sice mi to dlouho nevydrzelo, ale pak se to postupne vsechno srovnalo. dneska jsem temer bez obtizi, a kdyz se krotim a dodrzuju rezim, neprepinam se a odpocivam, tak skoro muzu delat veci, o kterych jsem se predtim ani neuvazovala premyslet.

a neotravujes. od toho ta diskuze prece je, ne :) smele do toho, pis, co budes chtit, klidne se vypovidat, a kde jinde, nez tam, kde ti rozumi :)) kdyz nic, aspon se ti ulevi a budes mit pocit, ze na to nejsi sama, a to neni k zahozeni, ne? tak bud v pohode a pis kdykoli, chodi sem dost lidi, takze si urcite s nekym pokecas nebo najdes radu.

a hlavne ty testy, cim driv, tim lip. at vlk kdyztak moc neřádí :)

a na komisi kasli, nevi jak nam je, vidi za vsim jen podvod, casem se to usadi, uvidis.

tak se drz a zase se ozvi!

ahoj, mej se,

Janina
Janina

Dajda:

(Maria, 26. 3. 2008 20:55)

To máš pravdu, doufám, že se budeš moct smát častěji :-)

info

(dajda, 26. 3. 2008 20:40)

A lidičky-mám na to 14dní domluvit se s obvodním na to vypsání žádosti.Tak do měsíce budu vědět,jestli jsem plně a nebo jestli mi zůstane Částečný důchod.Budu Vás informovat.

Pro Mariu

(dajda, 26. 3. 2008 20:29)

Bolest se nedá nevnímat a už vůbec né namlouvat.O to víc si člověk užívá těch lepších dní bez problémů.A kdo to nezná-nepochopí:-)A je dobrý mít někoho,komu si můžeš ulevit a postěžovat.Klidně i nadávej.Jak já si někdy nadávám-hihi:-).Směju se samozřejmě,až když je mi dobře

Janine:-)

(dajda, 26. 3. 2008 20:19)

Ahoj.Někde dole jsem chtěla reagovat na debatu s Paní Jarmilou.Dost mě to pobavilo a chtěla jsem se přidat.Jenomže jsem měla záchvat a ztrátu vědomí.Tudíž jsem si opět rozbila čumák a tak jsem to vzdala.Já totiž pokaždé padnu tak šikovně na obličej,že to vypadá,že se doma pereme.:-)Taky jsem tu pak nebyla.Ani nevím,jestli to mělo pak nějaké pokračování.Ale,kdyžtak se příště přidám.Jestli můžu.S pozdravem Dana

Pro Dajdu

(Maria, 26. 3. 2008 20:14)

Díky, už jsem si to přečetla. Jsi statečná, že tohle všechno zvládáš, držím Ti palce i nadále! Nějak se poptám na všechno tý doktorky. Chvílema je mi totiž hrozně špatně - to si říkám, že je zle, a pak, když se to vylepší, si zase říkám, jestli si to všechno jen nenamlouvám. Nicméně bolesti mám, tak se pokusím s tím něco dělat dál. Díky moc.

Pro Mariu

(dajda, 26. 3. 2008 20:06)

Díky za podporu a jen tak do přídavku-to svědění,jak jsi psala dole a to blikání,či mžitky mívám teď já.Co takhle zkusit se rovnou zeptat na testy lupusu,jestli jsou nebo ne pozitivní.At se to podchytí zavčas:-)A že jsem si vyzkoušela už skoro všechny příznaky lupusu.Jen bych ti přála,aby to spíš bylo jinak.Navíc to popisuji i v moje první reakce a v mám lupus.

Pro Dajdu

(Maria, 26. 3. 2008 18:52)

Milá Dajdo, přístup těch lidí , kteří udělují invalidní důchod je fakt strašný, přeju Ti, abyses nenechala úplně znechutit a zkoušela bojovat dál, věřím, že se Ti časem podaří najít takového odborníka, který Tvé potíže nebude brát na lehkou váhu a pomůže Ti tu důchodovou komisi přesvědčit.

EVISTA

(marcela, 26. 3. 2008 16:08)

Mám prosbu, mohl byste mi někdo říci, jaké máte zkušenosti s EVISTOU? Brala jsem chvilku Bonvivu /kosti a kortikoidy- od roku 1994-se přestaly mít rády/, ale tělo se bouřilo, nyní mám Evistu, těžko se pozná, co přesně tělíčku provádí, jen mám nově purpuru, vaskulitidu /ta se objevila již při Bonvivě/, takže tu potvůrku Evistu podezřívám, zda také spíše neškodí, než by pomáhala.Budu ráda, když se mi něokdo ozvete.....

Pro Janinu:

(Maria, 26. 3. 2008 11:59)

Řeknu, dneska jsem se probudila ve dvě a bylo mi špatně od žaludku a bolely mě nohy, tak jsem od té doby vzhůru a na obličeji mám pod okem a na druhé tváři takové bolavé červené flíčky. Nechci teď každou chvíli otravovat s novými "příznaky", ale jak to tady sleduju, mám pocit, že máme něco společného...Moc se omlouvám, jestli otravuju, když ani nevím , co mi je, ale je mi divně . Janino, napíšu Ti sem příští týden, co mi ta alergoložka řekla. Díky za Tvůj čas!

pro všechny

(dajda, 26. 3. 2008 10:45)

Ahojte.Já mám lupus od svých 8let.Mám toho hodně smotaného dohromady.Nemám jen jednu formu lupusu,ale více jich spojených.Ale to je Vás asi víc.Teď jsem podala žádost o plný ID a už se bojím dopředu.Paní,která tam sedí a vyřizuje to,mi naznačila,že jak nemám něco nového-TAK........Můj odborný lékař-musím dodat,že je špičkovej a má ke mě skvělý přístup-se diví,proč ho ještě nemám.Že po takových zprávách,co mi dává-bych ho měla mít bez problému.Přešla jsem k jinému obvodnímu lékaři,protože ke smůle těchto vyřizování,to mají na starosti právě oni.A ten minulý to pouze opisoval z DÁVNO starých zpráv.Ted jsem na doporučení mých znamých přešla k novému a prý vychází svým pacientům vstříc.Měla jsem plný důchod,ale pak mi byl odebrán a nikdy nezapomenu na tu supr upravenou paní,která to argumentovala tím-HÝBETE SE,CHODÍTE PO SVÝCH,OBSTARÁTE SI BĚŽNÉ VĚCI,jako hygienu atd?Tak na něj nemáte nárok.A teď naposled mi bylo řečený,ŽE TATO NEMOC JE NORMÁLNÍ A MUSELA BYCH ZŮSTAT mentálně postižená,abych na něj měla nárok.Což je smutný.Vlastně mi poslední dva roky přibyly výpadky vědomí s nečekanými epileptickými zachvaty.A pokaždé padnu tak šikovně,že mám dobitý obličej a jsem samá modřina.Ale to prý nestačí.Tak jsem zvědavá,jak to doadne.Odvolávat se a soudit se s něma-to se mi moc nechce.Protože dokud tay ve Znojmě budou ti,co dosud jsou-tak to bude hodně zdlouhavé.

Pro Janinu

(Maria, 26. 3. 2008 5:48)

Jsem objednaná na alergologii a další kontroly na revmatologii - brala mi znova krev na nejrůznější analýzy. Na tý alergologii musím oznámit, že mám pravidelně večer záchvaty svědivý vyrážky vždy na stejných místech, která hrozně svědí, ale pak to přestane a není to vidět, pokud to nerozškrábu. Ale opakuje se to den co den s neústupnou pravidelností. Mžitky a sucho v puse mě taky otravujou, když se rozruším, všecko mi bliká před očima. Bolí mě často břicho a po probuzení mám popraskaný rty. Jenže tohle všechno může být vlastně cokoliv, takže to na ně vybalím a počkám si, co řeknou :-) Díky za podporu.

pro Jájinu

(Zena, 24. 3. 2008 22:30)

Různě jsem hledala na netu a náhodně jsem na tyto stránky narazila.Jsou tam dotazy lidí ohledně sosiálky, důchodů, no podle mě perfektní. Co porřebuješ se dovíš a nebo ti zodpoví tvůj problém.Je to: Svaz pacientů ČR (leos.spacil@ligavozic.cz) nebo http://www.hrzp.cz/novy-dotaz/ a najdeš si poradna on line ahojky.

Pro Janinu

(Maria, 24. 3. 2008 21:22)

Děkuju, Janino, nějak s tím zabojuju :-)

pro Mariu

(janina, 24. 3. 2008 20:50)

ahoj, jsi na pocatku, je treba to vydrzet, casem se priznaky vetsinou nejak poskladaji :) nekdo treba vyrazky na obliceji nema, ale jestli mas protilatky, tak to muze souviset s lupusem.

mej se, ahoj

janina


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97

následující »