Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Kdo nemáte nic konkretního a jen tak si chcete pokecat eventuálně si vylít srdce Obrazek , nebo poradit...tak můžete napsat sem.

 

 

 

Diskuse je otevřená...Obrazekpro všechny...

 

 

 

 

 

Račte vstoupit a POKECAT!!!

 

 

 

Pusinky Obrazekjsou přece na povídání - alias na kecání a LU-PUSINKY nemají žádnou výjimku.......

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Srdce

Komentáře

Přehled komentářů

pro zenu

(Jájina, 23. 3. 2008 10:51)

ahojky jsem ráda , že ůspěšně pokračuješ a mám na Tebe malinkatou prosbu , kde jsi prosím Tě na netu našla ten vzor toho odvolání, jak jsem Ti psala ta moje známá se potřebuje také odvolat a neví jak na to, takže předem dík, moje tělíčko také bylo po týdnu v práci vyčerpané a až na pokraji zhroucení, takže po 14 dnech jsemzase marodila, tak se snaž odpočívat co nejvíce a zatím ahojky

Lupus?

(Maria, 22. 3. 2008 10:03)


Ahoj, přečetla jsem si spoustu příspěvků tady a moc mi pomohly. Můj nález krve je pouze autoimunitní syndrom, ale mám některé příznaky, které zde uvádíte - bolení a ztuhlost končetin a zad,třes rukou, vyrážku, mžitky před očima, únava a jakoby neschopnost dlouho se na něco dívat - musím víc mrkat. Mám to tak, jako bych de dlouho dívala do světla a pak do tmy - takové světelné tečky. Ale žádné otoky kloubů ani motýly na obličeji nemám, tak bych se Vás moc ráda zeptala, co si o mém případě myslíte. Mám středně těžké alergie, astma a pořád chřipku. Doktorka na revmatologii mi napsala Delagil, ale řekla, že nález mám zatím jen laboratorní, ne klinický. Moc díky za jakoukoli odpověď.

Jájině

(Zena, 21. 3. 2008 23:33)

Konečně mi poslali z České správy co jsem potřebovala,přes net jsem si nechala poslat vzor té žaloby jak na to,od odborných Dr. mám nové zprávy a dá se říci že snad lépe napsané, takže uvidíme.Teď smolím tu žalobu.Do 1/2 května to musím odeslat.Otázka, kdy přindu na řadu.No, nemám co ztratit.No, už jsem byla 4 dny v práci a večer bylo mé tílko pěkně šouf.Tak nevím jestli z toho ročního nicnedělání,nebo z našeho vlka.Mej se faln a užij si velikonoc.Ahojky.

zacina mne to nebezpecne bavit :))

(janina, 20. 3. 2008 21:58)

aby to za chvili nebylo lepsi nez v kine :)) nebo nedej boze jeste nez neco jinyho...

Pani Jarmilo, vy jste ale vubec nepochopila o cem pisu, to se nezlobte. z Vaseho psani vyplyva, ze mozna chcete pomoct, nejspis to nemyslite spatne, snad muzu mit i pochopeni, ale vy - prominte - asi doopravdy nechapete, o co se tu jedna. takze naposledy - a pak uz to nechame, treba na jindy. a mozna se k tomuto rozhovoru nekdy vratime :))
tak zaprve - vy jste nekde v mem prispevku cetla, ze jsem leky vysadila najednou?
na vedlejsi ucinky uz ted kaslu, naucila jsem se to, po nescetnych metodach pokus - omyl si jiz necham poradit a nejdu hlavou proti zdi.kdyz pominu, ze otazky, ktere mi tu kladete, jsou ryze osobni, tak ucinky leku na moje telo jsou mensi zlo, nez to, co by bylo bez leku.zkuste si o tom neco precist a pak se pobavime.
za druhe - obdobi bez zobani kortikoidu jsem jiz vyzkousela - viz nize.
za treti - jestli tim, ze to jde i jinak, narazite na psychosomatiku, tak vezte, ze se poustite na velice, velice tenky led, kde to muze mit vazne dusledky pro obe strany. to neni vyhruzka, ani varovani,ale konstatovani faktu (kdyby to nebylo zrejme).
vite, jeste neco bych tedy prece jen rada napsala. v mezich slusnosti, ktere by se clovek tedy mel pokud mozno snazit dodrzovat v co nejvetsi mire. s nekterymi je to tedy o neco tezsi, ale u Vas se to jeste nestalo. myslim, ze mluvite o necem, cemu doopravdy vubec nerozumite. mate mozna uprimnou snahu pomoci, ale jak se rika, "placete na nespravnem hrobe". o tom s Vami pujdu klidne do diskuze. alternativni medicina neni vsemocna. renomovani lecitele a jini, kdo se zabyvaji alternativami, si od Vas pri prvni navsteve vzdy vyzadaji kompletni zdravotni dokumentaci a popripade fotokopie pribalovych letaku vsech leku, ktere uzivate. riziko je to totiz prilis velke. s pomoci alternativni mediciny zasahujete totiz do veci, kde hranice mezi uspechem a neuspechem je velmi tenka. (muzete hodne spravit, ale take hodne zkazit - na vysvetlenou). jestli jste slysela nekdy o zakladnich principech alternativni mediciny, tak asi tusite, o cem mluvim. verim, ze mate uprimnou snahu nekomu pomoci, ale zpusob jakym to prezentujete (jak uz psala, nepochopena, Lenka1), je tedy, - neurazte se - prinejmensim, hodne nezvykly. dotazy a rozebirani zdravotniho stavu na internetu...konkretne treba dotazy na mne..snazite se mi pomoci, tak Vam musim podekovat za snahu, ale jsem nadale skeptik. snad se nezlobite. svuj nazor si s Vasim dovolenim i nadale ponecham a myslim, ze pri vsi ucte by pro Vas mozna nebylo od veci si nejdrive o teto nemoci neco nastudovat, informaci je tu vice nez dost. pak mozna muzete prispet. vedle leku, nikoli misto nich.

preji hodne uspechu a hezky vecer.

pro zenu

(Jájina, 20. 3. 2008 17:35)

Ahoj zeno, jak postupuje Tvoje důchodové řízení? Doufám , že už jsi na tom lépe, moje známá také teď byla u komise a také nepořídila, ale odvolává se , její lékařka jí podepsala návrh na prodloužení nemocenských dávek zatím nevíme jak to dopadne , ale má naději aspoň na částečný důchod, tak doufám že Tobě to už vyšlo ahoj zdravím Tě Jájina

alternativní medicína?

(Jájina, 20. 3. 2008 17:31)

Já Vás také zdravím holky vlčice,skoro stejné, také jsem si myslela, že bilinky a podobné mě mého lupusu zbaví, ale jednoho bylo vzdoru konec a děkuji že mě přesvědčilo mé onemocnění, že musím být hodný pacient, díky lékářům a kortikoidů jsem na tom tak jak jsem asi 5 let v remisi, můžu absolvovat lázeňskou léčbu a opatrně jezdit i na výlety, trochu více se věnovat vnoučatům a to hlavně jsem zvládla s velikou pomocí lékařů, protože v době kdy mě bylo nejhůř zemřel mě tatínek a manžel si našel jinou ženu, protože se nebude starat o nějakou flekatou a oteklou manželku!!!!!!!!!! Na Agátku nám nesahejte díky Lenko1,Terezko,janino

už nás neobtěžujte!!!

(Tereza, 20. 3. 2008 17:16)

Lenka a Janina má pravdu číhla jsem na www.wellnesschrudim je to přesně jak zněl můj komentář včera nutit,doporučovat a hlavně tahat z pacientů peníze tohle všechno co nám tady nutí paní Brabencová máme možnost čerpat pod lékařským dohledem v lázních a to pro jeji informaci zdarma!!!Dnes už jsou pacienti opravdu mnohem dál než aby se nechali zblbnout.Mějte se lupusinky moc prima,PA PA

informace

(Lenka 1, 20. 3. 2008 15:25)

Jarmila Brabencová-poradenství pro rozvoj osobnosti.
-poradna pro detoxikaci organismu
-metoda detoxikace přístrojem Josefa Jonáše
-doporučení preparátu či potravinového doplňku
-doporučení druhu masáže a cvičení
-speciálně pro ženy:paní Jarmila s vámí pohovoří o aktivní ženské energii.
PORADENSTVÍ probíhá vždy individuálně.Poradce volí postup tak,aby dospěl k řešení vašeho problému(a že zaručeně dospěje,to se vsaďte.Budete odcházet vyjevení,jakými sajrajty je vaše tělo znečištěno,ale vy se nebojte:poradce vám zajisté doporučí a hned taky prodá jedinečný preparát a potravinový doplněk.Pak vás pošle třeba o poschodí níž,popř.výš,kde se dáte namasírovat-budiž,na tom se snad nedá co zkazit,tam vypláznete dalších pár stovek atd atd.)
-další služby jsou:astrologie,dětský horoskop,partnerský horoskop,výhledový horoskop-apropó:horoskopy pro psy neděláte?
A na závěr je ceník služeb:poradna-detoxikace-1,5hod-550 kč.-
Takže zaplatíte za to,že si s vámi paní poradkyně hezky hodinu a půl bude povídat a doporučí vám preparáty.
Milá paní-za normálních okolností jsem velmi tolerantní,mírný a milý :-) člověk.Bohužel mě stále ještě dokáží vytočit lidi,jako vy,kteří se neštítí ničeho-pro peníze a kšeft.Asi máte opravdu o zákazníky nouzi,když je musíte nahánět tímto způsobem.Připomínáte mi ty ženský,které hledají telefonní čísla ve Zlatých stránkách,na ně pak volají a obtěžují lidi otázkami typu:"Dobrý den,jmenuji se tak a tak,máte na mě minutku?"A pak se drze ptají na věci,do kterých jim nic není a nedají se odbýt.Takovým paním já říkám-"neobtěžujte " a pokládám telefon.Počítám,že mi zde budete opět něco psát-je to vaše věc.Já na vás už rozhodně plýtvat časem i místem zde nebudu.Svůj mejl jste sem napsala,já jsem zase napsala charakter vaší nabídky-a nechť si každá lupusinka rozhodne,zda se s vámi chce poradit.Přeji hezký den,hezký večer,hezké všechno.
dodatek:www.wellnesschrudim.cz

odpovídám

(Jarmila Brabencová, 20. 3. 2008 8:37)

Tereze - pokud Terezko víte, že Vaše nemoc nejde vyléčit, tak se skutečně nikdy nevyléčíte. Negace blokuje vnitřné ozdravné síly.
Lence1 - trapné rady? a jaké Ph moči máte během dne, skutečně správné, a jaké je podle Vás správné? A jak si ho udržujete? A co se skrývá pod Vaším pojmem zdravá strava? Leničko, vidíte, co otázek bych musela vysvětlit. Ono skutečně nejde radit do Vaší diskuse, to bych psala velmi dlouho a ještě bych nestihla přesně vysvětlit všechny souvislosti. Navíc bych já také ztrácela mnoho energie, která jak vidno nepadá na úrodnou půdu. Pokud rada nepadne na úrodnou půdu, prostě nevyroste. Vy jste navíc vyčetla, co já jsem nenapsala. Označujete sebe i další kolegyně za hloupé, to jistě nejste. Označujete se i více. Je to skutečně tak? Máte se ráda i se svou nemocí?
Janině - jediná účinná známá léčba, a co když je právě nějaká Vám zatím neznámá. A to nemyslím teď můj mázor,vždyť už jsem četla, že Zuzana a další mají úspěchy s homeopatiky. To je přece také léčba a je jak vidno úspěšná, takže není jediná známá léčba, je jen jediná známá pro Vás. Do vody neplácám, kdo chce porozumět, ten se vyzdraví. Vysadit léky najednou je obrovský hazard, to jste tehdy neudělala dobře. Není divu, že se tělo vzbouřilo. Sama píšete, že raději zobete a kašlete na vedlejší účinky. Jak jste spokojená se svým tělem, když to takhle popisujete? A co když to nakonec nějak jde jinak? Jak by Vám bylo na světě bez zobání kortikoidů? Co když jste jen poslušná? Co když uvnitř pláčete nad osudem?
Pokud by někdo přecejen chtěl slyšet mé názory a postupy, jsem na email. Nakonec to vůbec nejsou jen mé názory, vše jsem nastudovala, či jsem si vše ověřila na sobě. Pracuji pod vedením lékaře, stále se v alternativních oborech vzdělávám. Alternativními přístupy k lidskému tělu a duši se zabývám snad již 30 let. Jsem na email k dispozici, nemohu však každému vypisovat vše. Pozvu Vás na svou přednášku, nebo si domluvíme konzultaci. Žádné preparáty nikomu nenutím, netoužím nic prodat, jsem poradce. Všem hezký den Jarmila B. jarmila.brabencova@seznam.cz

jo

(janina, 19. 3. 2008 21:25)

a ty strany byly dve a ne nekolik. mohlo to byt strucnejsi, to urcite, ale chtela jsem, abyste to JEDNOZNACNE pochopila. kdyz uz se tedy nezname.

tak hezky vecer.

no....

(janina, 19. 3. 2008 21:23)

Pani Jarmilo, ja teda nevim, jestli se sem jeste podivate a tudiz jestli neplytvam drahocennou energii, nicmene dekuji za poklonu (tedy pokladam to za poklonu). zatim jste mne nepresvedcila - a kdyz budu otevrenejsi - krome - neurazte se - placani do vody - jste - troufnu si velmi sebevedome, a mozna i drze tvrdit, narozdil ode mne nepodala zadne relevantni (logicke a podlozene) argumenty, jak by to slo. akorat reci (nezlobte se, ale ja to tak vidim). dela to na mne dojem, ze s touto nemoci nemate vazne vubec zadne zkusenosti, jinak byste nemohla tohle takto napsat. mne zatim nikdo nepresvedcil, ze to jde. nastesti. a muzete mi verit, ze jsem se snazila kortikoidy (medrol) snizit na minimum a dokonce se mi podarilo je na tri tydny vysadit uplne. byly to moje nejlepsi tri tydny za posledni temer tri roky. za to pak se dely veci. takze ted uz nehazarduju a pekne kazdy den zobu. i s vedlejsimi ucinky, uz na to proste kaslu, jsem rada, za to, co je, chci zit normalni zivot, a to jsem zatim jinou cestu nez kortikoidy nenasla. no a myslim, ze "veda", jak vy to nazyvate, take ne. a myslim, ze mi spousta lidi da za pravdu, ze nebyt te "vedy", nemeli bychom leky, ktere nas doslova nekdy drzi pri zivote. takze prijdte s KONKRETNI radou a dame rec. mozna pak svuj nazor zmenim. do te doby ale ne. zatim jste mne narozdil od "vedy", ktera mi, pravda, po nescetnych bojich, umoznuje alespon trochu normalni zivot.
tak a ted jeste jinak: povazte, ze by si Vase rady precetl nekdo, kdo je zrovna ve fazi "tonouci se stebla chyta" a odmital veskerou lecbu a peci lekaru s tim, ze vy ho prece vylecite! dokazete s takovym pocitem a odpovednosti za cizi zivot zit? a kde berete, s prominutim tu jistotu, ze uspejete? ve Vasich prispevcich je prilis mnoho ale, kdyby a jestlize...proste dosud jedina znama ucinna lecba lupusu jsou kortikoidy a imunosuprese a nic jinyho. takze pokud mate neco prevratneho, urcite se nechte zaregistrovat mezi kandidaty na Nobelovu cenu, mate velmi dobre vyhlidky. bez legrace.

kdyz dovolite, ja si svuj nazor zatim ponecham. mne zatim nikdo nepresvedcil, ze to jde jinak, nez jsem popsala.

preji hezky vecer.

paní Jarmilo :-))

(Lenka1, 19. 3. 2008 19:05)

...já to prostě ne a ne pochopit,hlava mi to nebere....o čem VY to vlastně tady píšete?Jediné,co lze z vašeho příspěvku pochopit,je to,že nám zde říkáte,jak jsme hloupé,že si od vás nenecháme poradit a že nejsme schopné a ochotné přijmout vaše rady.ALE JAKÉ????Pořád se odvoláváte na to,abychom vám psaly na váš emajl-proč prostě tedy neporadíte sem,na lupusinky,nám všem.Vaše řeči ohledně stravy a nějakého ph jsou-mírně řečeno-trapné.Troufám si tvrdit,že všechny lupusinky,jak tu jsme,tyto zásady zdravé stravy známe a řídíme se jimi.CO jiného nám tedy nabízíte za pomoc??Všechny také víme,že stres je pěkný prevít a že nám může a ve většině případů to i udělá-nemoc zhoršit.A to,co jste napsala o tom,že díky mému -mírně řečeno-negativnímu postoji k vašemu vstupu sem a vašim rádoby radám se lupusinky neodvážily napsat svůj názor a zeptat se vás na radu-no to snad nemyslíte vážně.To už zavání paranoiou.A nebo lupusinky podceňujete a máte nás za nějaké chudinky,které úpějí a naříkají,že mají lupus.A že jsem já nenapsala na váš emajl-prostě jste mě nepřesvědčila,že bych měla.A tím se znova dostávám k otázce-proč prostě jasně a stručně tedy aspoň nenapíšete konkrétněji,abychom si mohly udělat představu o podobě vaší pomoci a vašich rad.To jste ale neudělala.Co se týká mě-abych mluvila tedy za sebe-já rozhodně nejsem nepřítel alternativy-naopak.Ale používám zdravý selský rozum-takže v první řadě poslouchám doktory,protože své "období vzdoru",kdy jsem si myslela,že jsem chytřejší,než oni a že příroda je mocná,mám už za sebou a málem jsem to odnesla životem.Takže nyní vím,že příroda sice mocná je,a že i zázraky se dějí,ale...A-když už se navážíte do Agáty,že si dovolila něco doporučovat...a že si neověřila vaše kvality-tím se znovu dostáváme k jádru pudla--jakého charakteru jsou vaše kvality??JAK nám můžete pomoc???CO nabízíte za rady???
Paní Jarmilo,my holky vlčice opravdu nejsme hloupé ovce...:-))

Drzost

(Tereza, 19. 3. 2008 17:53)

Paní Jarmila je hodně drzá když napadá některé z nás obvzláště Agátku dle mého názoru nejste vůbec nemocná a jen nám chcete balamutit hlavu a nakonec nám vnutit nějaké zaručeně osvědčené produkty které potřebujete prodat,ale u nás jste tvrdě narazila všechy lupusinky vědí,že naše nemoc nejde vyléčit.Jděte dělat něco užitečnějšího tady zcela určitě nepochodíte.

hezký den

(Jarmila Brabencová, 19. 3. 2008 13:26)

Hezký den všem. Chvíli jsem čekala, jaké budou ohlasy. Je zajímavé, že přestože jsem Vám sdělila pozitivní informace, vrhli jste se na mé jméno, že to vlastně nejde. Teď již naštěstí Ludmila a Petra vidí možnost jít například cestou homeopatie, moc Vám děvčata držím palce, pracujete na sobě a to vede k cíli. Ráda doplním Vaše informace, pokud budete potřebovat. Takže proto se ozývám, už v tom nejsem tak sama. Lenka1 označila v listopadu můj vstup jako pochybnou reklamu, ale ani nenapsala na uvedený email. Přitom jsem jen napsala svůj osobní názor, reklama myslím vypadá jinak. Navíc jsem vyslovila názor pozitivní. Mám prý rádoby schopnost vyléčit. Vůbec ne, nejsem léčitel a nechci být léčitelem. Jsem poradce a umím poradit. Tedy pokud si kdo poradit dá. Nikdo Vás nikdy nevyléčí, musíte se vyléčit sami. Já Vám jsem schopna Váš problém vysvětlit a poradit, co by jste mohli sami pro sebe udělat. Naše vlastní tělo bylo dáno nám samým, je naše, a jak s ním nakládáme, tak pak vypadá. Lenka1 nevěří. Jistě. Nevěří. Je to její právo, tak jako je moje právo vyslovit svůj názor. Ale co když by někdo uvěřil a vyléčil se. Co když Lenka1 přispěla k tomu, že se neozval. Agata Vám dokonce doporučila, aby jste mě kontaktovali podle vlastního uvážení, varuje před léčiteli obecně. Nevím, kde bere sebevědomí, že má či nemá koho doporučovat, když si neověřila mé kvality. Sama svou nemoc nezvládla, zatím, jak vyplývá z jejích potíží. Já jsem svou nemoc zvládla. Jarka Rad - z textu - proč nenapíšete jak? Na email Jarka Rad nenapsala. Do Vašich komentářů nebudu psát konkrétní dlouhé rady. Mám email. Ale cítím s Vaším stavem, tedy mé jedno doporučení. Udržujte své tělo v nepřekyselené podobě. Brzy odejdou pupence, svědění, otoky, zlepší se stav mysli. Pro děvčátka, která touží po miminku. Je zcela nutné mít správné Ph, to je základ dalších postupů pro zdravé miminko. Schválně, měřil Vám někdy někdo Ph moči? A jaké bylo? Víte, co je to latentní acidoza a že je základem prostě všech nemocí? Víte, jak si připravit stravu, aby jste nebyli překyselení? Víte které potraviny jsou zásadité? Jíte třeba jáhly, které jsou ideální při Vašem onemocnění? Víte že tropické ovoce ihned zhorší Váš stav? Víte co dobrého umí sezamské semínko, správně připravené? Janina vypsala několik stran textu, jak to nejde, protože to nejde. Má to pečlivě nastudováno a z nastudovaného vyplývá, že to prostě nejde. Protože věda říká, že to nejde. Ale co když to jde? Mnoho let se myslelo, že země je placatá, vymyslely se teorie, co se stane, až dojdu na kraj. Spadnu. Pak se zjistilo, že nikam nespadnu, protože je země kulatá. Co když si věda myslí, že je lupus ta placatá země, co když stačí zkusit jít dál? Co když genetika je také přenos škodlivých látek a co když ty škodlivé látky jdou z těla odstranit. Pak je opravdu nemusím předat svým potomkům, a sobě je mohu odstranit. Na email se mi ozvali pouze 3 lidé. Nakonec i oni usoudili, že je země stejně placatá, tak proč zkoušet jít dál. Je škoda, že skoro nikdo neřekl, hele tady je třeba možnost, já si alespoň zjistím, co pro to mohu udělat. Přeji Vám všem hezké jaro. Jarmila Brabencová jarmila.brabencova@seznam.cz

revmatolog, im unolog?

(Dana, 17. 3. 2008 14:15)

Prosím děvčata, která jsou léčena v moravskoslezském kraji, jestli by mi mohly poradit dobrého revmatologa a imunologa. Lékaře, který bude řešit určení diagnózy při systémovém onemocnění pojiva blíže neurčeném- a né že bude jen necíleně léčit. děkuji Dana

Homeopatie

(Ludmila, 17. 3. 2008 11:38)

Teprve nyní jsem si přečetla příspěvek Zuzany o homeopatii. Sama o homeopatii velmi zajímám a sama se léčím homeopaticky. Zuzanko, pokud bys měla zájem o výměnu osobních zkušeností s homeo. léčbou lupusu, budu ráda pokud mi napíšeš na osobní email lhp@seznam.cz. tĚŠÍm se.

lupus a tehotenstvi

(petra, 12. 3. 2008 22:39)

Okopirovano pro dulezitost odjinud!!!!
Ahoj:-).Byla bych vdecna vsem,kteri mi poslou nejake informace a dusledky a nejlepe uspechy v tehotenstvi s lupusem:jsem v 17tydnu,uzivam dal medrol,anopiryn,aplikuji si clexane0.4.hrozi,ze bude miminko take nemocen?Vcera my vysly vysledky AFP pozitivne jde o vysetreni v 16tydnu na vyvojove vady a ja ho amm pozitivni.jedu za tyden do prahy na genetiku a ten strach ve kterem ted ziji je hrozny.Prosim reknete mi nekdo neco pozitivniho..bude to dobre????Dekuji.muu meil je petulka.kovarova@centrum.cz budu cekat

tetování

(síma, 10. 3. 2008 13:46)

ahoj Míšo,to ne,to jsem se špatně vyjadřila,nechavam si to obnovovat...ale vydrží mi i 5-6 týdnů,ale je to asi podle toho,kde tetování máš.A přez zimu obrazek nemám,beru to jako doplněk na jaře,v léte a na podzim...

pro Símu

(Míša, 10. 3. 2008 13:27)

Ahoj, tak já se spokojím s tím jedním co už mám z doby než mi přišli na lupus. To ti vydrží jedno tetování hennou 7 měsíců? mě tak maximálně tři týdny.... Míša

pro Míšu

(síma, 10. 3. 2008 12:27)

Ahoj Míšo,já jsem taky uvažovala o tetování a piersingu,ale pak jsem si to rozmyslela...protože jakakoli cizoroda látka v těle ( i v kůži!!!)prostě může vyvolat zase aktivaci lupusu.Kamaradka mi poradila tetovaní hennou a je to super! Vydrží mi to i 7 měsíců...takže pokryju léto a v zimě odpočívám...nebylo by to i pro tebe??I na vlasy se mi henna osvedčila,nedám na ni dopustit...Věřím,že i u tebe v okolí někdo s Hennou pracuje...
pa,zdraví Síma


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97

následující »