Jdi na obsah Jdi na menu
 


Migréna - jak na ni?

15. 7. 2009

...časem dodám nějaký moudra o migréně ....ale možná to nebude potřeba, našla jsem nádherný obsažný stránky, kde najdete informace o nemoci, jejích druzích včetně kontaktů na objednání k doktorům (on-line)

http://www.bolestihlavy.cz/lekar.php


a nejrozličnější rady...no řekněte, hezky začínají...


citace:

Nemoc MIGRENA

Bolest hlavy rozhodně není pouze steskem hypochondrů a výsadou hysterek. Je to skutečná nemoc, kterou do systému řadí a popisuje i Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN). Bolest hlavy jako příznak může skutečně doprovázet banální choroby, ale na druhé straně představovat i známku varující před ohrožením života. Není radno ji podceňovat a spoléhat se na rozličné "osvědčené" pokusy o domácí léčbu.

...konec citace.


http://www.bolestihlavy.cz/

http://www.migrenik.cz/cps/rde/xchg/migrenik/xsl/m_uvodni-stranka.html?init=y

http://nemoci.doktorka.cz/migrena/

http://www.ulekare.cz/clanek/migrena-1115

 


 Pozn.: někdy může migrému způsobovat antikoncepce, takže pozor na ni i v tomto ohledu, nehledě na to, že se u SLE nesmí HA užívat.....jen některá .


Více info o antikoncepci najdete ZDE:

/clanky/hormony-u-lupusu/antikoncepce


doplnkové info o horm.substituci (při menopause):

/clanky/hormony-u-lupusu/substituce


 

Obrazek

Test na migrénu:

www.bolestihlavy.cz/test.php

http://www.migrenik.cz/cps/rde/xchg/migrenik/xsl/m_dotaznik.html

 


 Svoje potíže můžete uspěšně pořešit třeba i v diskusi s jinými:

http://www.migrenik.cz/cps/rde/xchg/migrenik/xsl/m_diskuze.html?init=y

http://diskuse.doktorka.cz/migrena/

 


 

.....ale diskuse je tu pro vás už od dnešní hodiny a minuty a sekundy....

 

Obrazek

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Srdce

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Спасибо

(Oliverijn, 27. 8. 2023 0:50)

Спасибо за то, что поделились своей мыслями. Я действительно ценю ваши усилия и буду ждать ваших следующих написаний спасибо еще раз.
Предлагаю также ознакомиться с моей страничкой о маркетинге в интернете и повышении трафика:
https://baoly.ru/ooplk
https://baoly.ru/sdcv
https://baoly.ru/463676478


@qa

real estate wordpress theme free 2014

(Quentinreulk, 12. 1. 2017 2:06)

this is the most apropriate category to post my article. So if i'm wrong then remove this topic - Klub lupusinek a lupusaku! - DISKUSE O PROBLEMECH U LUPUSU: - Migrena - jak na ni?.

I’ve got a lot of self-published books on this list, but really, these are some of the best guides you could ever ask for. They’re written by real developers down in the trenches. They know the ins and outs of WordPress (and then some). That’s certainly the case at least with this selection, which promises to help you build your first WordPress site is less than 30 minutes. <a href=http://skysup.my1.ru/index/8-47420>residence real estate wordpress theme download </a>This is a really handy visual guide for creating a new WordPress website from scratch. It starts you out with the true blue basics like selecting a domain name and choosing hosting all the way up through solving common problems and selecting a security solution. This book also includes more than 55 images so you’ll always know exactly what you need to do next. <a href=http://klmk.ru/user/92973>wordpress theme 80s </a>

Luster IDX is a real estate agent wordpress theme presentation on how the Luster theme works with IDX Press Plugin. The theme can work with own post type and also with the IDX press properties. It’s a real estate agency wordpress theme. <a href=http://sapere-aude.ru/old/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=8205>wordpress theme 80 20 </a>The wordpress real estate advanced search comes with a Shortcode generator. Each available short code you can see in the demo preview. Building a wordpress real estate website. We work on Luster Theme wordpress real estate blog daily and make updates weekly. All bugs that will appear on our customers websites will be fixed in a short time. Wordpress real estate broker theme. We have a support forum and a great documentation (online and PDF). <a href=http://exe-cool.3dn.ru/index/8-155365>8 bit wordpress theme </a>

Read more - smooth real estate wordpress theme download
<a href=http://exe-cool.3dn.ru/index/8-155365>real estate 2 wordpress theme download</a>

migréna

(Blanka, 4. 9. 2009 16:46)

Můj muž měl celý život migrény spojené se zvracením a nic mu nepomáhálo.Jednou jsme už v zoufalství zkusily produkty brněnské firmy,které jsou čistě přírodní a po měsíci užívání byly migrény díky Bohu pryč.Samozřejmě,že ho občas ještě hlava bolí ale není to migréna,která trvala celý den,a byla spojená se zvracením.Pokud mi věříte a chtěli by jste vědět víc pište si na Blanka83@email.cz

ja věřím homeopatii

(axamitka, 29. 7. 2009 16:43)

Pokuste se poradit s dobrým hoemopatem nebo si i sami určit druh potíží,mě to velmi pomohlo...
Odkazy
akutni migrena
http://www.kezdravi.cz/oddeleni/181-bolesti-hlavy-akutni-migrena
chronicka migrena
http://www.kezdravi.cz/oddeleni/182-bolesti-hlavy-chronicke-a-opakovane-migreny

Zdravím a přeji hodně zdraví....