Jdi na obsah Jdi na menu
 


Masáž lávovými kameny

3. 4. 2007

Masáž horkými lávovými kameny „Magic hot stones"

Patří mezi masáže, které jsou u nás novinkou.,,Magic hot stones" je terapie už odpradávna praktikovaná na Havajských ostrovech.

Základy této masáže spočívají na použití speciálních havajských manuálních technik, které ve spojení s působením horkých lávových kamenů mají vysoký terapeutický a relaxační účinek. Správně zvolená exotická aromaterapie umožňuje prožít pocity klidu, pohody a uvolnění, které jsou klienty hodnoceny v superlativech.

Havajská masáž mimořádně stimuluje krevní oběh a lymfatický systém, postupně prohřívá celé tělo, do hloubky relaxuje a harmonizuje, vyrovnává energii v těle. Působení hnětení, uvolnění, tlaku a tepla odplavuje i letité tělesné problémy.

Tím se zároveň vytvářejí ty nejlepší podmínky pro detoxikaci organismu.

Havajská masáž horkými lávovými kameny se právě svým komplexním účinkem liší od čínské varianty, která harmonizuje přikládáním kamenů na čakry (energetická centra) a vyrovnává tak energii, i od americké, která pouze prohřívá problematické svalové partie a tak dosahuje relaxace.

„Dobití energií" Havajskou masáží horkými lávovými kameny přetrvává i po řadu dalších dní.

Masáž doporučujeme klientům, kteří mají problémy se spánkem, s koncentrací, s neschopností se uvolnit, ženám s klimakterickými obtížemi, podnikatelům, kteří jsou pod neustálým tlakem a lidem, kteří jsou nuceni v krátkém okamžiku podat špičkový výkon.

Obrazek

(c) www.masaze-duha.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vše v pohodě

(agata, 23. 4. 2007 19:42)

Muj miláček přišel absolutně nadšenej,veselej a prohřátej...no radost pohledět...Nejvic se mu libilo přikládání těch horkých kamenů na plosky nohou, to je prej bomba.Tak nevím,jak jsem slyšela, dávám dál...