Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taky je vám po alkoholu blbě???

28. 8. 2009

 

Alkohol?? Jak to máte vy??? Obrazek


 

DISKUTUJTE, at ostatní mají co číst....

Obrazek

 

 

Náhledy fotografií ze složky Andělé

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bezlepková dieta

(Zuzka, 3. 7. 2015 8:23)

Ahojky, zkoušel jste někdo bezlepkovou dietu při lupusu?
V nových studiích o autoimunních chorobách se uvažuje nad určitou souvislostí a možnou citlivostí na pšenici a lepek. Projevy mohou být různé, ne jako u klasické alergie na lepek.

Re: bezlepková dieta

(ahoj, 22. 7. 2015 18:35)

ahoj, ja jsem ten na ceste k plne bezlepkovve diete, ve svete je toto velky trend, kdyby nic, tak je to silne protizanetliva ativita a snizuje riziko cutrovky a srdečních onemocnění. Určitě super, do toho!!!! Varim bezlepkove, jen pečivo se mi zatím nedarí, ale nevzdavam se!!!
pa agata

alkohol

(michal, 4. 8. 2014 13:24)

No ja piju jenom pivo ale jen tak 2 maximalne kdys vypiju vic tak druhy den je mi hrozne a jeste ke vsemu zcervenam a pak to uz i psichicky moc nezvladam

alkohol u SLE

(Eva, 9. 3. 2012 14:50)

Já alkohol nemůžu vůbec, i jen minimální množství má u mně za následek zrudnutí celého obličeje, ramen, šíje a dekoltu, navíc to celé cítím jako pálení.Užívám prednison, imuran,antidepresiva. Takže alkohol je pro mě tabu.

Re: alkohol u SLE

(terianka, 20. 10. 2012 10:45)

To me mrzi, ze mas takove potize. Ale ber to tak, ze alkohol je stejne svinstvo a jed... Nemusime premyslet, zda se priotravime ci ne ;-)
Jinak preji hodne zdaru - at je ti brzy dobre ;-)
Pa. T

Re: alkohol u SLE

(zuzka, 14. 7. 2014 15:03)

Mně alkohol také spíše nedělá dobře. Pivo nevadí, ale víno ve větším množství a tvrdší alkohol vadí často- takže se tomu vyhýbám. I když ne vždy mě pak bolelo celé tělo, někdy to bylo ok.

Proc omezovat

(terianka, 20. 10. 2012 10:42)

Holky neomezujte alkohol pokud Vam nedela dobre. Nepijte vubec, nestoji to za to. Kdyz alkohol nepotrebujete, tak proc pit? Ve spolecnosti to dnes uz podminkou neni - naopak, je docela "sexi" dat si caj :-D

jednou no, podruhe ne :-/

(terianak, 20. 10. 2012 10:35)

Ahojky, me je vetsinou po alkoholu zle. Jednou jsem druhy den brecela a to jsem mela jen panacka slivovice... Divila jsem se proc mi tak je. To jsem jeste nevedela diagnozu - asi tyden na to mi doktor sdelil, ze mam lupus, ale ja si to stejne nedala dohromady. Takze jsem se alkoholu nevyhybala - ja nepiju, jen prilezitostne, ale zrovna jsem odjizdela po dvou letech ze Skotska a tak byla rozlucka. Vypila jsem za vecer sedmicku cerveneho a druhy den uplne OK. Nechapu proc mi jednou po jednom panaku bylo tak strasne zle a podruhe, kdyz to byla sedma zadne potize. Asi to bude tim klasickym p nepredvidatelnym pohybem lupusu... Ale stejne, od te doby co je dg lupus stoprocentni se tomu vyhybam - nema smysl se vystavovat jeste vetsimu utrpeni - to nemame preci zapotrebi ;-)

spíš naopak

(Veronika, 29. 4. 2011 19:36)

No já osobně mám s alkoholem úpně opačnou zkušenost. Před diagnózou a léky jsem ho moc vypít nemohal a když jo ráno mi dvakrát dobře nebylo. Nyní však mohu pít a pít (nijak to nepřeháním) a ráno jsem jak rybička. Tak nevím. Ale je to různě dle nálady. Každopádně ho snáším mnohem líp.

S mírou.

(Vlasta, 1. 2. 2010 11:57)

Od doby co jsem začla brát léky na SLE, tak mám po alkoholu dosti depresivní stavy. Takže jsem alkohol omezila na minimum, prostě s mírou..

PRO A PROTI

(BREE.VEVERUSKA, 14. 1. 2010 2:14)

KDYŽ JSEM BRALA KORTIKOIDY, ÚZKOSTLIVĚ JSEM DODRŽOVALA DIETU. ŽÁDNÁ SŮL, KOŘENÍ, ALKOHOL, CUKR, TUKY...SYNOVI BYLO KOLEM ROKU, TAKŽE SE TO CELKEM HODILO, PROČ MU ZBYTEČNĚ NIČIT CHUŤOVÉ BUŇKY. A VLASTNĚ I TA NADBYTEČNÁ POPORODNÍ KILA ZMIZELA. ALE UPŘÍMNĚ ŘEČENO, KONZUMACI ALKOHOLU JSEM SE NIKDY NEBRÁNILA.ROZUMNÉ, ABY NEDOŠLO K OMYLU. VLASTNĚ, MOJE 3 NEJOBLÍBENĚJŠÍ NÁPOJE JSOU: VODA, KÁVA A VÍNO. IDEÁLNÍ KOMBINACE. NUTNO PODOTKNOUT: KVALITNÍ KÁVA A VÍNO. S TOU VODOU ŽÁDNÉ ZÁZRAKY NENADĚLÁME. A POKUD JSOU TYTO TEKUTINY KOMBINOVÁNY S KVALITNÍ A VYVÁŽENOU STRAVOU, MOHU JEN DOPORUČIT.