Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fitodar

27. 9. 2007
Zázračná bylinná parní káď

 

Organismus člověka představuje jedinečný samo obnovitelný a samo regulující se systém s ohromnými schopnostmi přizpůsobit se nejrůznějším životním podmínkám.

I zde však existují určité meze. Nezbytnými podmínkami pro normální život jsou:

dostatečný pohyb

čistá voda a vzduch

sluneční svit

přirozená  strava.

Pokud se delší dobu nacházíme ve znečištěném prostředí, začneme konzumovat nadměrné množství bílkovin, cukrů, tuků a soli. Výsledkem je postupné zanášení a následná otrava celého organismu toxickými látkami.

Toxiny – jedy – jsou konglomeráty bakteriálních, rostlinných i živočišných komponent, které jsou příčinou disbalancí buněčných, a tedy i orgánových funkcí, a v důsledku i jednou z hlavních příčin mnoha chorob. Přestože část toxinů je z těla odváděna játry, ledvinami, střevním traktem a plícemi, jejich rozhodující objem se vylučuje přes největší tělový orgán – pokožku. U většiny lidí brání správné funkci pokožky, a tím i vylučování toxinů z těla, vrstva podkožního tuku. Lidské tělo se tak pozvolna obaluje toxiny jako pancířem. Člověk postupně slábne a únava, stres a apatie se stávají jeho stálými souputníky. Rozvíjejí se nejrůznější choroby, se kterými marně bojujeme jako s větrnými mlýny. Člověk nerozpoznal, že hlavní příčinou jeho nemocí je zanesení a otrava organismu.

Existuje celá škála metod očisty a detoxikace. Jako jedna z nejpřirozenějších, nejefektivnějších a tisíciletími prověřených se bezesporu jeví bylinná parní káď.

Během procedury v kádi se maximálně otevírají kožní póry a dochází tak k dokonalému pronikání léčivých bylinných složek a kyslíku do organismu. Zlepšuje se nejen proces okysličení tkání a orgánů, ale dochází především k mohutnému uvolnění toxinů z buněčných i mezibuněčných prostor a jejich intenzivnímu vylučování z těla. Tímto způsobem se rozbíjí „pancíř“ z toxinů a probíhá komplexní očista organismu. Stimulují se správné funkce všech orgánových systémů, normalizuje se látková výměna, čistí a omlazuje se pokožka. Po absolvování kompletního programu procedur v naší bylinné parní lázni FITODAR mnozí říkají: „Chce se mi létat, zpívat a tančit.“ Co se stalo? Organismus se očistil od toxinů, a to jak na orgánové a buněčné, tak i na astrální úrovni, o čemž máme řadu přímých a hmatatelných důkazů. Člověk se cítí svěží, veselý, omládlý a pociťuje lehkost na těle i na duši.

Správná aplikace procedur v bylinné parní lázni celkově zlepšuje psychosomatický stav člověka: očišťuje, detoxikuje, regeneruje, harmonizuje a ozdravuje tělo, ducha i mysl. Tímto procesem se také posiluje celý imunitní systém organismu, zlepšuje se termoregulace a metabolické pochody.

Co a jak a hlavně kde tento zázrak najdete, podíváte se sem:

http://www.fitodar.cz/index.php?menu=1&page_id=3

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář